Image
Som entusiastes militants de la recuperació de la memòria i uns molt bons aliats per crear el documental de la vostra història familiar.
T’imagines haver pogut tenir un documental de la teva àvia, del teu besavi o del teu rebesavi? Fes que les generacions futures el puguin tenir. Disposem dels mitjans i de l’experiència per transmetre els orígens i l’evolució de la teva família.
No ens n’adonem del patrimoni oral que guarden els nostres avis i avies fins que ja no estàn entre nosaltres. Conservem les seves paraules per sempre més.

ENREGISTREM-LOS ARA MATEIX!

Per estar informats sobre els nostres actes fer

   click aquí   

Image
Cada familia pot escullir el servei més adequat a les seves necessitats. Podeu variar les hores de gravació i el tipus d’edició. Es pot triar un pack de gravació i edició o triar nomès la gravació. La gravació és menys costosa i assegura el testimoni dels membres més grans. L’edició permet articular el discurs i fer el documental que permetrà entendre, a les joves generacions, la història de la seva familia.

PER QUÉ ESCOLLIR SABEM COM?

Vam iniciar el projecte Mirar Enrere l’any 2004 i ens hem especialitzat a recuperar la memòria de molts municipis de Catalunya. Ara també oferim la nostra experiència, equipament i arxiu documental a les famílies per poder fer el seu documental amb els més alts estàndards de qualitat.

Image