Image
Amb el projecte Mirar Enrera ajudem a recuperar el patrimoni oral dels pobles i ciutats de Catalunya. Enregistrem, editem i conservem un tresor que augmenta de valor amb el pas del temps.
En uns 15 anys de projecte hem treballat amb més de cinquanta municipis catalans, que son la nostra millor carta de presentació i aval de qualitat.
TENIM 8 OFERTES DE DOCUMENTALS,
CADASCÚN D’ELLS ENFOCAT A UN ASPECTE
CONCRET DE LA HISTÒRIA DEL MUNICIPI.
Click aquí per veure la informació
i els trailers dels documentals que
proposem.
Image

Una guia d’actuació per coordinar totes les pautes a seguir per acabar el treball amb èxit. L’enregistrament de les entrevistes amb excel.lent qualitat d’audio i video. L’edició d’un documental que compleix els standards d’exigencia televisiva. La presentació d’un disc dur amb totes les entrevistes i el documental. Un trailer del documental per ajudar a la difusió els dies previs a la presentació. Conservem una copia de tot el material enregistratal nostre arxiu.

Image

Presentem un protocol d’actuació on s’hi contempla el calendari, la constitució d’una comisió i els temps de la gravació i de la edició. La comisió, formada pels que mès coneixement tenen sobre la història recent del municipi, és la responsable de la selecció dels entrevistats i de la revisió del treball final.

Image

No ens n’adonem del ´ patrimoni oral que guarden els nostres avis i avies fins que ja no estàn entre nosaltres. Conservem les seves paraules per sempre més.

DOCUMENTALS PER COBRIR CADA ASPECTE DEL MUNICIPI