Xammar ha estat al Museu de Granollers


Aquest vespre (08-05-2014) s’ha fet la projecció, al Museu de Granollers del documental sobre Eugeni Xammar realitzat per SabemCom i amb col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès. Si és cert que l’assiténcia no ha estat molt alta, però estem igual de contents per la resposta que te el documental i el fet de que la gent surti satisfeta de conèixer una mica més la vida d’aquest periodista català. Ha estat un plaer i un privilegi comptar amb la presència de Ramon Parellada, restaurador de la Fonda Europa i amic de Eugeni Xammar, i també de l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

Moltes gràcies a tots els que heu assistit a la projecció i en especial a en Pep Moret regidor de l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, per la seva persistència per donar a conèixer al més gran periodista català que hi hagut, com defineixen els que van tenir l’oportunitat de conèixer en Xammar.

Galeria

Articles per categoria

Articles

SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.