PROJECTE VINGUTS D'ARREU

Començar una nova vida, en un nou lloc, és difícil avui i fa 50 anys. Recordar per entendre, conèixer per mirar amb uns altres ulls.


El projecte gira al voltant de les experiències viscudes per aquelles persones que per algun motiu van deixar la seva terra i van venir a Catalunya buscant un futur millor.

Partint de la base que per entendre cal conèixer, volem mostrar les vivències d’aquest nous vinguts dels anys 60 i dels 90, a les generacions actuals i al ciutadà que viu immers en el seu dia a dia.

La imatge és un mitjà de comunicació molt potent que genera un contacte emocional directe amb l'espectador.El projecte vol mostrar a la ciutadania la seva diversitat i com la població ha anat encaixant les diferents peces que formen el teixit social.

Això ho aconseguim mitjançant la presentació pública del documental en una sala del municipi on tothom i pot ser convidat.

A través dels diversos canals d’internet, es poden anar publicant càpsules molt més curtes, de 3 a 5 minuts de durada, extretes del documental i d’aquesta manera fer una difusió per entregues.

Amb els cinc sentits

És l'única manera com sabem fer les coses, amb els cinc sentits. Us oferim allò que tenim: l'entusiasme, la predisposició i el saber fer del nostre equip humà.

Més informació


Projecte:

Mirar enrere

Mirar enrera, és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis, de material gràfic, fílmic i sonor, i en un format documental, mirarem al passat pensant en el nostre futur.Més informació

Projecte:

Som empresa

Som empresa, és un projecte documental a cavall entre el documental històric i el corporatiu. Donar a conèixer l'evolució, els canvis viscuts i l'adaptació del vostre negoci als nous temps, consolida la confiança i estreny els enllaços de negoci.

Més informació

Projecte:

Agenda

El projecte neix amb la idea d'informar als veïns i veïnes d'accions de formació i serveis que els hi poden interessar. D’aquesta manera aconseguir inspirar-los a partir de les experiències vitals del seus conciutadans.


Més informació

Projecte:

Com hem canviat

El pas del temps o la influència de l'acció humana, entre d'altres, són factors que, poc a poc, van transformant el nostre entorn. Gairebé de manera imperceptible, els canvis de seguida passen a formar part de la nostra realitat, del nostre present.

Més informació


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.