PROJECTE SOM EMPRESA

Realitzem el projecte que més bé s'adapta a la vostra empresa, des del vídeo corporatiu al vídeo històric que expliqui l'evolució des dels seus inicis fins a l'actualitat.

Busquem un tracte personal que ajudi a transmetre de la manera més propera les característiques i singularitats de la vostra feina.


Des de Sabem com creiem que donar a conèixer la història vital de l'empresa li dóna un valor afegit, és una manera de dir:

"Som una empresa moderna i a més a més hem heretat un bagatge i una experiència de les generacions que ens han precedit".

Una empresa que segueix creixent després de dues generacions o més, vol dir que coneix molt bé el producte, que té qualitat, que sap innovar i que sap adaptar-se als canvis del seu sector. Aquestes qualitats val la pena posar-les en valor.


Mostra vídeo corporatiu

Mostra vídeo història

Mostra vídeo esdeveniment


Amb els cinc sentits

És l'única manera com sabem fer les coses, amb els cinc sentits. Us oferim allò que tenim: l'entusiasme, la predisposició i el saber fer del nostre equip humà.

Més informació


Projecte:

Mirar enrere

Mirar enrera, és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis, de material gràfic, fílmic i sonor, i en un format documental, mirarem al passat pensant en el nostre futur.Més informació

Projecte:

Som empresa

Som empresa, és un projecte documental a cavall entre el documental històric i el corporatiu. Donar a conèixer l'evolució, els canvis viscuts i l'adaptació del vostre negoci als nous temps, consolida la confiança i estreny els enllaços de negoci.

Més informació

Projecte:

Agenda

El projecte neix amb la idea d'informar als veïns i veïnes d'accions de formació i serveis que els hi poden interessar. D’aquesta manera aconseguir inspirar-los a partir de les experiències vitals del seus conciutadans.


Més informació

Projecte:

Com hem canviat

El pas del temps o la influència de l'acció humana, entre d'altres, són factors que, poc a poc, van transformant el nostre entorn. Gairebé de manera imperceptible, els canvis de seguida passen a formar part de la nostra realitat, del nostre present.

Més informació


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.