QUÈ OFERIM?

A SabemCom, fa més de 10 anys que treballem en el sector audiovisual, 10 anys que ens han servit per millorar i fer de la nostra feina, la nostra passió: la comunicació.

Tenim les idees, la capacitat creativa i l'empenta per oferir els projectes que més s'ajustin a les vostres necessitats.

La llarga trajectòria dels nostres realitzadors, ens ha portat a treballar en terrenys com: història local, història empresarial, vídeos de producte, esdeveniments, convencions, corporatius i directes. Hem treballat en nombrosos àmbits: comerç, esports, salut, medi ambient, arqueologia... Ens agrada comunicar.


Tenim un projecte a mida per vosaltres.

L'experiència ens ha donat les eines i els mecanismes, per oferir un projecte a mida per cada situació.

Optimitzant el temps de treball, la producció i la realització, aconseguim agilitzar els ritmes de feina.

Només hi ha un secret, treballar cada projecte com si fos per nosaltres.

El vídeo online és una tendència cada cop més a l’alça. Cada dia es visualitzen més de dos mil milions de vídeos a la xarxa. En el cas de YouTube, es pugen al voltant de setanta dues hores de vídeo per minut. La imatge és un mitjà de comunicació molt potent que genera un contacte emocional directe amb l'espectador, que el sedueix i li transmet la sensació de proximitat.

La presència de vídeos, incrementa i millora les visites als nostres portals web.

A més, el contingut audiovisual és un dels que més es recorda, ens ve a la memòria amb facilitat i és un format atractiu que genera molta credibilitat i confiança. Una plana web amb contingut videogràfic té millor posicionament en els cercadors de Google.

Per aquests motius creiem que un vídeo amb les característiques que us proposem és una excel•lent eina per motivar i incrementar les visites del vostre lloc web..Amb els cinc sentits

És l'única manera com sabem fer les coses, amb els cinc sentits. Us oferim allò que tenim: l'entusiasme, la predisposició i el saber fer del nostre equip humà.

Més informació


Projecte:

Mirar enrere

Mirar enrera, és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis, de material gràfic, fílmic i sonor, i en un format documental, mirarem al passat pensant en el nostre futur.Més informació

Projecte:

Som empresa

Som empresa, és un projecte documental a cavall entre el documental històric i el corporatiu. Donar a conèixer l'evolució, els canvis viscuts i l'adaptació del vostre negoci als nous temps, consolida la confiança i estreny els enllaços de negoci.

Més informació

Projecte:

Agenda

El projecte neix amb la idea d'informar als veïns i veïnes d'accions de formació i serveis que els hi poden interessar. D’aquesta manera aconseguir inspirar-los a partir de les experiències vitals del seus conciutadans.


Més informació

Projecte:

Com hem canviat

El pas del temps o la influència de l'acció humana, entre d'altres, són factors que, poc a poc, van transformant el nostre entorn. Gairebé de manera imperceptible, els canvis de seguida passen a formar part de la nostra realitat, del nostre present.

Més informació


Sample image

Esteve Teixidó

Realitzador i fotògraf

info@sabem.com

Sample image

Joan Teixidó

Realitzador i guionista

joan@sabem.com

SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.