PROJECTE MIRAR ENRERE

Projecte de recuperació de la memòria oral.

Des de Sabem.Com hem desenvolupat un equip i un sistema de treball, centrats i especialitzats, en una de les nostres màximes preocupacions: la recuperació, conservació i difusió de la memòria viva.

Els nostres avis i àvies tenen moltes coses per explicar-nos i per ensenyar-nos i no volem que tota aquesta informació quedi en l’oblit.


Mirar enrera, és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis i de material gràfic, fílmic i sonor, podrem gaudir de la història, dels costums, de les festes, de l’evolució, dels fets i anècdotes de la guerra civil, en un format documental que ens transportarà al passat. 

Mostrem a les noves generacions una realitat que ells quasi no coneixen. Tant pels més joves com pels més grans cal recuperar totes aquestes experiències que formen part de la nostra història, salvaguardar-les, difondre-les i posar-les a disposició del nostre municipi.


Mostra documental de temàtica Evolució

Mostra documental de temàtica Guerra Civil

Mostra documental de temàtica Societat


La nostra dedicació en els últims anys, ha estat, en bona part, centrada en la recuperació de les paraules de la nostra gent gran.

-Més de 90 documentals històrics

-Més de 2000h d’enregistrament

-Més de 900 entrevistes

Mirar projectes realitzats

Objectius:

-Dignificar la memòria i les vivències de la gent gran del poble.

-Recuperar de primera mà la història recent del municipi.

-La comprensió de posicions antagòniques a través del coneixement d’altres punts de vista.

-La divulgació dels fets històrics al municipi.

Descarregar dossier PDF


Amb els cinc sentits

És l'única manera com sabem fer les coses, amb els cinc sentits. Us oferim allò que tenim: l'entusiasme, la predisposició i el saber fer del nostre equip humà.

Més informació


Projecte:

Mirar enrere

Mirar enrera, és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis, de material gràfic, fílmic i sonor, i en un format documental, mirarem al passat pensant en el nostre futur.Més informació

Projecte:

Som empresa

Som empresa, és un projecte documental a cavall entre el documental històric i el corporatiu. Donar a conèixer l'evolució, els canvis viscuts i l'adaptació del vostre negoci als nous temps, consolida la confiança i estreny els enllaços de negoci.

Més informació

Projecte:

Agenda

El projecte neix amb la idea d'informar als veïns i veïnes d'accions de formació i serveis que els hi poden interessar. D’aquesta manera aconseguir inspirar-los a partir de les experiències vitals del seus conciutadans.


Més informació

Projecte:

Com hem canviat

El pas del temps o la influència de l'acció humana, entre d'altres, són factors que, poc a poc, van transformant el nostre entorn. Gairebé de manera imperceptible, els canvis de seguida passen a formar part de la nostra realitat, del nostre present.

Més informació


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.