PROJECTE ESFERA

La fotografia esfèrica és ideal per representar ambients de la manera més propera a estar físicament en aquell espai: botigues, empreses, centres esportius, museus, exposicions, patrimoni històric, reserves naturals...

Cada fotografia és el resultat de cosir diferents imatges fins a construir una esfera de 360x180 graus. D'aquesta manera podem mostrar tot el camp visual que percebrà un espectador que pugui mirar en totes direccions tal com si estigués en aquell lloc, i també ampliar la imatge en el punt que interessi.

L'espectador pot decidir en tot moment, on anar, què mirar, i accedir a informació integrada dins de la mateixa esfèrica.


No és només una fotografia, és una experiència visual completa. Enllaçant diferents fotografies esfèriques, creem un circuit virtual implementant dins de la mateixa fotografia altres tipus d'informació, com documents, vídeos informatius amb entrevistes, presentacions o microdocumentals que ajudin a descriure allò que ens interessi.

Un dels avantatges d'aquest espai virtual és que l'usuari decideix en cada moment on vol anar i quina informació addicional vol veure, i tot això des de l'ordinador, el mòbil o la tauleta digital.

Mostra Circuit Virtual - Estudi de fotografia

Esfera Merche Fotografia

Mostra Circuit Virtual - Parvulari

Esfera Parvulari Serralada

Mostra Esfera - Autopista Dia i Nit

Esfera Autopista Dia i Nit

Amb els cinc sentits

És l'única manera com sabem fer les coses, amb els cinc sentits. Us oferim allò que tenim: l'entusiasme, la predisposició i el saber fer del nostre equip humà.

Més informació


Projecte:

Mirar enrere

Mirar enrera, és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis, de material gràfic, fílmic i sonor, i en un format documental, mirarem al passat pensant en el nostre futur.Més informació

Projecte:

Som empresa

Som empresa, és un projecte documental a cavall entre el documental històric i el corporatiu. Donar a conèixer l'evolució, els canvis viscuts i l'adaptació del vostre negoci als nous temps, consolida la confiança i estreny els enllaços de negoci.

Més informació

Projecte:

Agenda

El projecte neix amb la idea d'informar als veïns i veïnes d'accions de formació i serveis que els hi poden interessar. D’aquesta manera aconseguir inspirar-los a partir de les experiències vitals del seus conciutadans.


Més informació

Projecte:

Com hem canviat

El pas del temps o la influència de l'acció humana, entre d'altres, són factors que, poc a poc, van transformant el nostre entorn. Gairebé de manera imperceptible, els canvis de seguida passen a formar part de la nostra realitat, del nostre present.

Més informació


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.