PROJECTE COM HEM CANVIAT

Us proposem un viatge visual pel vostre municipi, tot mostrant als ciutadans com la petjada del temps ha transformat la nostra realitat en un viatge a través d’imatges i música, fent salts entre el passat i el present. S'entregaran els arxius en format fotografic i vídeo.


A fi de comparar de forma ràpida el pas del temps i els canvis esdevinguts d'una manera molt visual i efectiva, s’utilitzen tècniques com el timelapse i el morph, que constitueixen un mitja molt efectiu per atrapar l’atenció de l’espectador i transportar-lo a un temps que potser no coneix.

Les imatges a partir de les quals treballem han de ser bàsicament d’ espais i indrets que s’han transformat o millorat. Poden ser de totes les èpoques. des de principis del segle XX fins a l’actualitat.Un dels objectius és disposar d’un material visual de ràpida absorció per publicar a la plana web, ja sigui com a enllaç o en forma de banner, i també poder-lo utilitzar com a promoció en televisions locals. Les fotografies seran entregades en alta resolució per utilitzar en publicacions o per exposicions, tant fixes com itinerants.

A través d’aquests recursos podrem mostrar tots els canvis esdevinguts en el nostre municipi, ja sigui a nivell d’infraestructures, equipaments o de millores a la via pública.

Amb els cinc sentits

És l'única manera com sabem fer les coses, amb els cinc sentits. Us oferim allò que tenim: l'entusiasme, la predisposició i el saber fer del nostre equip humà.

Més informació


Projecte:

Mirar enrere

Mirar enrera, és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis, de material gràfic, fílmic i sonor, i en un format documental, mirarem al passat pensant en el nostre futur.Més informació

Projecte:

Som empresa

Som empresa, és un projecte documental a cavall entre el documental històric i el corporatiu. Donar a conèixer l'evolució, els canvis viscuts i l'adaptació del vostre negoci als nous temps, consolida la confiança i estreny els enllaços de negoci.

Més informació

Projecte:

Agenda

El projecte neix amb la idea d'informar als veïns i veïnes d'accions de formació i serveis que els hi poden interessar. D’aquesta manera aconseguir inspirar-los a partir de les experiències vitals del seus conciutadans.


Més informació

Projecte:

Com hem canviat

El pas del temps o la influència de l'acció humana, entre d'altres, són factors que, poc a poc, van transformant el nostre entorn. Gairebé de manera imperceptible, els canvis de seguida passen a formar part de la nostra realitat, del nostre present.

Més informació


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.