PROJECTE AGENDA

A partir de la nostra experiència hem detectat que el missatge i la informació arriben amb molta força quan un servei s'explica per un usuari, el resultat d'una experiència personal determina la seva utilitat pública. Transmetre un pensament positiu és la clau per actuar i desenvolupar nous projectes.

Per difondre aquesta informació proposem fer-ho en un format audiovisual.

La idea central gira al voltant d'entrevistar gent que s'ha vist beneficiada ja sigui en un pla ocupacional, de formació, de creació d'empreses, cultural, etc... . I també casos d’èxit: petits empresaris que han posat en marxa una idea, entitats que han desenvolupat nous projectes, empreses que aposten per la localització, i que han utilitzat o utilitzen les eines del ajuntament per tirar endavant les seves idees.

Les accions susceptibles de tenir un seguiment poden ser molt variades, i segons la seva naturalesa s'haurà d'enfocar d'una manera personalitzada.

Mostra Agenda Emprenedors

Mostra Agenda Noves intal.lacions

Mostra Agenda Programes de millora


Els vídeos estan pensats per fer difusió a través de les xarxes socials i d’un canal de youtube que es crearà per tal efecte.

També es pot utilitzar per la presentació de projectes en actes públics, on hi pot haver un especialista sobre el tema, o per la difusió a través de les televisions locals, així com a través de les escoles o entitats del poble.


Amb els cinc sentits

És l'única manera com sabem fer les coses, amb els cinc sentits. Us oferim allò que tenim: l'entusiasme, la predisposició i el saber fer del nostre equip humà.

Més informació


Projecte:

Mirar enrere

Mirar enrera, és un projecte de recuperació de la memòria oral. A través de diferents testimonis, de material gràfic, fílmic i sonor, i en un format documental, mirarem al passat pensant en el nostre futur.Més informació

Projecte:

Som empresa

Som empresa, és un projecte documental a cavall entre el documental històric i el corporatiu. Donar a conèixer l'evolució, els canvis viscuts i l'adaptació del vostre negoci als nous temps, consolida la confiança i estreny els enllaços de negoci.

Més informació

Projecte:

Agenda

El projecte neix amb la idea d'informar als veïns i veïnes d'accions de formació i serveis que els hi poden interessar. D’aquesta manera aconseguir inspirar-los a partir de les experiències vitals del seus conciutadans.


Més informació

Projecte:

Com hem canviat

El pas del temps o la influència de l'acció humana, entre d'altres, són factors que, poc a poc, van transformant el nostre entorn. Gairebé de manera imperceptible, els canvis de seguida passen a formar part de la nostra realitat, del nostre present.

Més informació


SABEM.COM, S.C.P. fa servir “COOKIES” per garantir el funcionament correcte del nostre portal web, millorant la seguretat i per obtenir una eficàcia i una personalització superiors dels serveis que oferim als usuaris. Si continueu navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepteu tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES.